Bijna de honderd voorbij


Wat is er leuker dan toeleven naar. Naar een fijne reis, een mooie feestdag, een avondje uit, een leuke verjaardag. Je verheugt je erop, je bereidt je voor. Wat trek je aan, wat neem je mee, wat ga je beleven, wie ga je ontmoeten.

De dagen ervóór zijn misschien wel het leukst. Dat geldt bijvoorbeeld als jezelf jarig bent. Wie ga je uitnodigen, wat biedt je je gasten aan.  Kan dat wel in je eigen huis, heb je misschien hulp nodig en wie komt er dan helpen.

Ok, soms is het ook wel een beetje vermoeiend want er moet veel geregeld worden. Maar als het dan zover is en  iedereen is er en het is gezellig, dan straal je en je bent gelukkig, samen met allen die gekomen zijn.  En daar gaat het uiteindelijk om. Samen zijn en samen genieten van elkaar, van wat bereikt is en vooruitzien naar wat er komen gaat. Dat is feest, dat is geweldig!

Dat hopen we met zijn allen ook te beleven op 20 september 2018. Samen met heel veel KVG vrouwen feest vieren omdat we 100 jaar zijn geworden. Dat gevoel van trots en samenhorigheid op wat we in 100 jaar samen opgebouwd hebben, daar mogen we naar uitkijken en naar toeleven.

Hoeveel nachtjes slapen nog?

Wilma.