DE HONDERD VOORBIJ JAARTHEMA: POSITIEF GEZOND BLIJVEN

 

 

 

Welkomstwoord

 
Wat kunt je verwachten bij het KVG? 
 
Wij zijn een vereniging van en voor vrouwen die in een gepaste omgeving in een leuke sfeer andere vrouwen willen ontmoeten. Vrouwen die geïnteresseerd zijn in de wereld om hen heen en ook gewoonweg plezier willen maken.
Wij hopen ook jou te boeien met ons aanbod en mogelijkheden.

Een afdelingsbestuur creëert een ontmoetingsplaats voor vrouwen anno 2000 waar voldoende uitdaging en plezier is. Alle afdelingen hebben een aanbod van activiteiten van zeer uiteenlopende aard. De afdelingsbesturen komen zoveel mogelijk tegemoet aan de vraag c.q. wensen van hun leden. Voor het aanbod aan activiteiten, clubs en cursussen verwijzen wij je naar de afdelingen.

Decennia lang is het Vrouwengilde een begrip en veel vrouwen hebben in het verleden hier hun horizon verbreed, sterker nog vonden hun weg in o.a. de politiek.
Er zijn vrouwen die “wijzer” willen worden en “ervaring opdoen” maar om een van de leden te citeren: “Ik kom niet voor de kip of het ei, maar voor de leg en het kakelen!”
De KVG vrouw is een enthousiaste, maatschappelijk betrokken persoon die midden in het leven staat en geen uitdaging uit de weg gaat. Je ziet voor elk wat wils.

Wij nodigen je uit om op deze site te surfen en “de diepte” in te gaan, wellicht vind je iets van je gading en kan een afdeling jou en je vriendin/collega/zus enz. welkom heten.