JAARTHEMA: MET NIEUWE OGEN KIJKEN - DUURZAAMHEID

 

 

2014-02-20: RVA


Raad van Afgevaardigden, februari 2014, samenvatting

2013 was het jaar van verbinding tussen het KVG Limburg en haar afdelingen, tussen afdelingen onderling en tussen het KVG Limburg en andere organisaties. In 2014 gaat het KVG hiermee door; binnen het KVG met het project Een schat aan talenten. Dit project wordt vormgegeven vanuit een gezamenlijk idee van afdelingsbestuurders en bestuurders van KVG Limburg. Op 6 mei volgt de Besturen Ontmoetingsdag, ingevuld en georganiseerd door de afdeling Meerssen en op 30 oktober organiseert KVG Limburg de tweede Raad van Afgevaardigden.
Met de andere Maatschappelijke Organisaties wordt de samenwerking voortgezet, op de eerste plaats met de andere vrouwenorganisaties binnen het 5 VO en meer specifiek in het project Singles op Stap, samen met Zij-actief. Op 27 april komt er een asperge-verrassing dag en op 21 september gaan we naar een bijzondere locatie in het zuiden van onze provincie.
KVG Limburg organiseert samen met LAJK en Jeugdwerk Limburg in het najaar de vervolgbijeenkomst voor alle Maatschappelijke Organisaties in samenwerking met de provincie Limburg.
Dit alles, samen met de verlengde erkenning als Maatschappelijke Organisatie, maakt ons een blije vereniging die vol vertrouwen verder werkt aan haar missie: Vrouwen verbinden.
De kern van onze ledenactiviteit 2014: Een middag of avond waarin de talenten van onze leden gepresenteerd worden; in de vorm van een expositie, met een inleiding door de dagvoorzitter die ons nog meer bewust maakt van het belang van het inzetten van onze talenten en die gewone leden interviewt over hun passie en hun talenten. We denken dat hier heel veel moois uit voortkomt. En omdat we hier trots op zijn, zijn onze vriendinnen, buurvrouwen of dochters ook van harte welkom.
Het is fijn om lid van een bestuur te zijn, maar na een poos is het ook goed om afscheid te nemen. We namen afscheid van Hortense van Leeuwen–van Agt, algemeen bestuurslid. Nieuw benoemd werd Ineke Sipkema. Ze wordt contactvrouw voor de afdelingen Beek, Bocholtz, Geleen, Heerlen, Landgraaf, Simpelveld en Sittard.

Wilma van der Poel, voorzitter.

 


Om de foto´s in de rechter kolom groter te bekijken, klik eenmaal op de eerste foto.
Klik vervolgens op het pijltje halverwege de rechterrand: de volgende foto verschijnt. Ga zo door.